30 de maşini abandonate din Slobozia au fost ridicate de pe domeniul public

3

abandon

30 de maşini degradate şi abandonate din Slobozia au fost ridicate de pe domeniul public şi duse la sediul DADP.
Autoturismele ocupau de mai mult timp locuri de parcare, în jurul blocurilor de locuinţe, şi pentru că rablele nu erau revendicate de proprietari poliţiştii locali le-au ridicat şi predat în custodia administraţiei locale.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, precizează că, în urma somării proprietarilor, încă 10 maşini urmează să fie mutate pentru a elibera locurile de parcare.
Cetăţenii pot face sesizări cu privire la maşinile abandonate, care ocupă spaţiul de parcare, la numărul de telefon 0243 955. Acestea vor fi duse în curtea Direcţiei de Administrare a Domeniului Public, de unde proprietarii le pot ridica fără nici un cost.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Georgiana, inainte de a acuza pe cineva ca minte, informeaza-te! Sau reclama, daca ai vreo problema de competenta Politiei Locale, si astfel poti verifica daca angajatii institutiei isi fac treaba sau nu. Ceea ce pot eu sa spun este ca am reclamat ca aveam in parcarea din fata blocului o dacie berlina, care parea abandonata. Am anuntat Politia Locala Slobozia referitor la acest fapt, dupa ce am auzit o stire la Radio Campus, in care se cerea cooperarea cetatenilor, si am avut placuta surpriza sa constat ca masina a fost ridicata din parcare si locul a devenit astfel disponibil pentru masina unuia dintre locatarii blocului. Experienta mea te contrazice: domnul Abaza nu minte!

  2. bravo andreea, am intalnit si oameni cu mintea intreaga. da cred ca e in firea noastra sa atacam, sa dam cu pietre, sa contestam orice…..abaza face apel mereu ca cetatenii sa vina cu sugestii, da noi o dam cotita si apoi acuzam… ca asa trebuie

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.