300 de jandarmi cu ochii pe Unirea Urziceni – Steaua

0

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la Urziceni, cu ocazia meciului de fotbal dintre „Unirea” şi ”Steaua” Bucureşti, de duminică. Alături de cei 150 de jandarmi ialomiţeni, vor ajuta la prevenirea faptelor antisociale şi 150 de angajaţi ai grupării mobile Ploieşti, 60 de cadre de poliţie, 15 de la ISU Ialomiţa şi 120 de agenţi de pază de la firma S.A.S. Bucureşti.

Spectatorii nu au voie să intre pe stadion cu băuturi alcoolice, obiecte contondente sau materiale incendiare ori fumigene. Oamenii de ordine atrag atenţia că lege interzice şi scandarea de cuvinte şi expresii obscene care incită la xenofobie, la ură rasială, la discriminări şi la violenţă publică.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa le recomandă suporterilor să se manifeste în limitele sportivităţii şi totodată precizează că se vor lua măsurile legale împotriva celor care vor încălca legea.

Persoanele care nu au legitimaţii de acces sau invitaţii nu au voie să staţioneze în preajma stadionului, iar cetăţenii în stare de ebrietate nu vor fi lăsaţi să intre la meci, precum şi minorii sub 14 ani, dacă nu sunt însoţiţi de o persoană majoră.

Meciul dintre Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti se dispută în cadrul etapei a 20-a din Liga I şi va începe la ora 20.30, iar accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 17.00.

Monica Ciocirlan

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.