3,2 milioane de euro pentru o roabă cu hârtii

0

FLR_2922

Două ONG-uri au reuşit să acceseze 3,2 milioane de euro pentru finanţarea unor planuri de management privind protecţia a 6 arii naturale din Câmpia Română şi a biodiversităţii mediului.
Pe lângă pliante, mape de prezentare şi promoţionale, banii vor fi folosiţi pentru plata unor specialişti care să evalueze siturile şi să indice măsurile specifice de protecţie.
În calitate de manager al proiectului BIOCORIAL, Marina Ranţa susţine că fără aceste planuri de management nimic nu se mai poate mişca în zonele incluse în programul naţional NATURA 2000:
audio Marina RANȚA
Reprezentantul proiectului PROCAR, Viorel Ionescu apreciează că autorităţile din România au de învăţat că patrimoniul natural este un bun de interes public major şi trebuie respectat:
audio Viorel IONESCU
În cadrul celor două proiecte vor avea loc consultări şi dezbateri în toate comunităţile vizate, printre care Gura Ialomiţei, Mihail Kogălniceanu, Giurgeni, Vlădeni, Platoneşti, Ţăndărei, Grindu, Valea Măcrişului, Gârbovi, Adâncata, Armăşeşti, Bărbuleşti şi Jilavele. Termenele de implementare sunt de 30 de luni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.