4 accidente rutiere – 4 victime

0

Traversarea neregulamentară, în două cazuri, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi neatenţia în conducere – cauzele a patru accidente rutiere produse în week-end pe arterele judeţului.
Numărul victimelor – 4, dintre care un copil de 9 ani.
Cel mai grav accident a avut loc aseară la ieşirea din Slobozia, unde un tânăr şofer, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, conducea băut pe direcţia Slobozia-Brăila.
Aburii alcoolului l-au ameţit aşa de tare încât a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a sensului său de mers, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit frontal de un copac.
În urma impactului şoferul a fost grav rănit.
La Moviliţa, un alt şofer avea să ajungă la spital sâmbătă seara din cauza neatenţiei.
Bărbatul conducea o autoutilitară pe DN2, din direcţia Bucureşti – Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta sensului său de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Urziceni, pentru îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.
În alte două cazuri pietonii au fost de vine pentru că au traversat drumul prin locuri nepermise şi fără să se asigure.
Poliţia reaminteşte faptul că pietonii surprinşi şi accidentaţi după ce au traversat ilegal poartă întreaga răspundere a accidentării lor, dacă şoferul implicat în accident a respectat prevederile legale privind circulaţia prin acel sector.
Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.