4 dintre cele 7 victime rănite în accidentul de microbuz la ieşirea din Coşereni, sunt din Urziceni

3

Cel mai grav rănit este şoferul autoutilitarei în care a intrat microbuzul de transport persoane, un bărbat de 52 de ani, din Popeşti Leordeni.

Trei dintre pasagerii răniţi sunt femei cu vârste între 41 şi 57 de ani, domiciliate în Coşereni, Urziceni şi Bucureşti. Alţi pasageri răniţi din Urziceni sunt doi bărbaţi în vârstă de 28, respectiv 38 de ani. Conducătorul auto responsabil de accident are 35 de ani şi este tot din Urziceni.

Microbuzul implicat în accident făcea o cursă regulată pe ruta Urziceni- Bucureşti şi retur. Maşina de transport persoane s-a ciocnit frontal cu autoutilitara care circula regulamentar după ce a trecut podul peste Ialomiţa.

Inspectorul principal din cadrul biroului Drumuri Naţionale al Poliţiei rutiere Urziceni, Laurenţiu Grosu, precizează că şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, din cauza traficului aglomerat şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Pentru a evita astfel de evenimente rutiere, poliţiştii fac apel la participanţii din trafic pentru adaptarea vitezei de deplasare la condiţiile meteorologice.

Aurelia Ifrim

3 comentarii

  1. sunt doua persoane din microbuz si doua din autoutilitara, si nu sau ciocnit frontal,ci autoutilitara a intrat in partea dreapta a microbuzului, dupa care la rasturnat

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.