4 infractori periculoşi din Vlădeni sunt cercetaţi de poliţiştii ialomiţeni pentru tâlhărie, furt calificat şi lipsirea de libertate a unei persoane

0

Indivizii sunt anchetaţi pentru fapte comise la sfârşitul lunii septembrie, iar procurorii au decis cercetarea acestora în stare de libertate, cu interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.
În noaptea de 29/30 septembrie, după ce au consumat băuturi alcoolice, suspecţii s-au deplasat cu căruţa la o fermă din apropiere, cu intenţia de a sustrage bunuri.
Sesizând prezenţa hoţilor, paznicul, un bărbat de 59 ani din Făcăeni, a ieşit să verifice zona, moment în care a fost lovit cu bâte şi cu picioarele de cei 4 intruşi.
Pentru a nu fi recunoscuţi, bărbaţii i-au solicitat victimei să-şi acopere capul cu haina, apoi l-au dus într-o anexă şi sub ameninţări l-au ţinut imobilizat sub pat aproximativ o oră şi jumătate.
Victima a fost păzită pe rând de cei 4 tâlhari, timp în care ceilalţi sustrăgeau porumb şi pepeni din culturile fermei. Bunurile sustrase au fost lăsate la domiciliul unuia dintre hoţi, iar prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 1.800 lei.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificare suspecţilor, precum şi reţinerea acestora.
În cursul zilei de joi, indivizii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a dispus faţă de cele patru persoane interzicerea părăsirii localităţii de domiciliu, pentru 29 de zile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.