4 persoane au fost rănite azi într-un accident de circulaţie pe raza localităţii Stejaru

2

foto: Florin Floreanu

Conducătorul unui autoturism LOGAN a încercat să evite impactul cu o maşină care se deplasa în faţa sa pe aceeaşi direcţie de mers, a acroşat indicatoarele de pe marginea şoselei şi s-a răsturnat pe carosabil.
Şoferul imprudent, în vârstă de 70 de ani, spune că a avut noroc pentru că a purtat centura de siguranţă.
Maşina, rămasă răsturnată pe partea dreaptă, a fost repusă pe roţi de doi pompieri care se aflau în trafic. Ei au reuşit astfel să scoată cele două femei, care ocupau locurile din dreapta faţă şi spate, şi care aveau picioarele prinse între autoturism şi carosabil. Toţi cei trei pasageri din autoturism au fost transportaţi cu ambulanţa la spital.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

2 comentarii

 1. Şofer…..la 70 ani imprudent ….E egal şofer în varsta de 12ani,fără experienţă…
  Cum adică ? Păi cine a trecut prin zona a văzut urmă de derapare şi distanţă parcursă de turism până la oprire . Omul…direct inconştient . Avea viteză !!! Inconştient …! Şi repet !
  Bine ca nu au fost alte victime( oricum preotul de la Cazanesti era la faţa locului ) .
  Doar el era căutat de frumusica cu chef de cosit ! Mosulica poate face un bine multora predandu-si permisul, salvand în acest fel vieţile altora. Dragi şi din imediata apropiere.
  Iar din foto se vede ca îşi iubeşte ” lolo.ul” .
  Mai ales ca la aşa efort poate scăpa şi câte un obişnuit şi zilnic part, ce îi poate pată onoarea şi pantalonii. Lasă.ne tataica pe şosele ,liniştiţi. Lasă.ne.
  Om prost…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.