40 de ani şi şapte mii de absolvenţi

8

liceul cuza slobozia

40 de ani de existenţă şi şapte mii de absolvenţi au fost sărbătoriți astăzi la Slobozia, în cadrul zilei Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza”.
La ceas aniversar, foştii dascăli, care au pus bazele unităţii şcolare au dat mâna cu actualii profesori care duc mai departe renumele liceului, cu scopul dedicat exclusiv generaţiilor de elevi.
Iarna anului 1973 a însemnat pentru municipiul reşedinţă şi judeţul Ialomiţa, apariţia unei noi unităţi şcolare cu profil industrial ce avea să dea generaţii de absolvenţi, pentru piaţa muncii din toată ţara, fiecare dintre aceştia contribuind la dezvoltarea primului liceu de construcţii.
Cu emoţie în glas, primul director al liceului, profesor Doina Duţă, a rememorat toamna anului 1980, când a păşit pentru prima dată în incinta fostului liceu de construcţii.
Serbarea celor 40 de ani de existenţă a Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza s-a desfasurat la sala de spectacole a Casei de Cultură a Municipiului, unde s-au acordat premii şi diplome de excelenţă celor care s-au remarcat de-a lungul anilor, iar elevii au susţinut mai multe spectacole de cântece, poezii şi dansuri dedicate atât zilei liceului, cât şi Unirii de la 24 ianuarie 1859, realizată de Al. Ioan Cuza, personalitatea marcantă a reformei din învăţământ şi patronul spiritual al unităţii şcolare.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Primul director al unui liceu infiintat in 1973 a venit prima data la munca in 1980??? A functionat liceul fara director 7 ani sau a intarziat putin la munca domna?

  2. La liceul asta s a masluit bacu’?….Nuuuu….n a fost liceul….si n a fost masluire….a socializat Popa cu dascalii…..ce vina are liceul…ca i cel mai tare…centru de votare?

  3. Poi mai jurnalista lui peste prajit…..
    Spui ca primul director a fost madam Duta care a venit in anul 1980, dar liceul s-a infiintat in anul 1973….macar atat se te fi interesat cine a fost primul director…
    Pentru cultura ta generala, primul director al Liceului meu a fost Domnul TIMOFTE GHEORGHE paaaaaaaaaa Alexandra si nu mai scrie prostii !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.