40,2% promovabilitate la BAC în Ialomiţa

0

În Ialomiţa, promovabilitatea la BAC este de 40,2% . Procentul elevilor care au reuşit să obţină o medie de minim 6 la cele trei probe scrise de examen este aproape de cel de anul trecut. Cei mai mulţi absolvenţi de liceu au picat la matematică, unde în această sesiune s-au înregistrat numeroase note între 1 şi 2.
La centrul de examinare de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia cea mai mare medie a fost de 9.93, iar la centrul de la Liceul de Arte, cea mai mare medie a fost de 9.80, obţinută de o elevă de la Pedagogic. Din cei 130 de absolvenţi ai Liceul Pedagogic din Slobozia, 95 au luat bacalaureatul din prima sesiune.
O mare surpriză a făcut o elevă de la Grupul Şcolar Mihai Eminescu din Slobozia care a obţinut un 10 curat la limba română. Ea a picat însă examenul la matematică unde a luat 3,80, şi a ratat astfel BACUL. Anul acesta, la fostul liceu de Chimie au reuşit să ia examenul doar 12 elevi din 185.
Un procent slab de promovabilitate are şi Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia unde din 219 elevi, doar 62 au trecut de examenul maturităţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

listele complete le gasiti AICI.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.