5 cazuri noi de gripa porcina printre elevii grupului scolar Alecsandru Ioan Cuza din Slobozia. LICEUL CUZA SE INCHIDE!!!

6

Pe langa cele 4 cazuri de la clasa a X a E, astazi au mai prezentat simptome de gripa noua un baiat din clasa a XII-a si o fata de la a-X a. Unul dintre ei s-a simtit foarte rau iar familia a fost chemata sa-l ia de la cabinetul medical.

Liceul isi inchide de maine portile pentru toti elevii si profesorii scolii. Decizia apartine ministerului sanatatii si este consecinta situatiei in care virusul a fost diagnosticat in trei clase diferite: a X-a E,  a X-a D si intr-o clasa de-a XII-a.

Contactat telefonic, reprezentantul Directiei de Sanatate Publica Ialomita, medicul Mihaela Dumitrescu, a refuzat sa faca precizari pana la comunicarea oficiala a ministerului sanatatii.

Cazurile noi aparute au determinat intrunirea comitetului de gripa la nivel judetean, din care face parte si inspectorul general scolar.  Ilie Stavar a confirmat intrarea in carantina a tuturor claselor de la Cuza incepand de maine.

Clementina Tudor

6 comentarii

  1. nu credeam k apuc ziua sa vad cuza inchisa:))))))) pe mn ma bagat astia in carantina h nu am nimk:((((((( sa fie multumiti ksa inchis scoala sh stau aksa:X::X:X:X::X:X:X:X:X st mai tari k aia de la lmf :)))))))

  2. ma voi ce aveti (astia de mai sus ):))) bucurati-va de vacanta o sa vedem noi ce o sa se intample ma departe>>>>>>>>> nu are cum sa ne ia vacanta k facem greva noi:)))))) :P:P:P

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.