5 localităţi în beznă

0

foto: Florin Floreanu

5 localităţi din Ialomiţa au rămas azi noapte în beznă din cauza depunerilor de chiciură de pe circuitele electrice. Printre ialomiţenii văduviţi de avantajele tehnologiei bazată pe electricitate se numără sute de locuitori ai Urziceniului, care au petrecut mai multe ore fără curent electric.
Subprefectul Gigi Petre spune că, pentru remedierea avariilor, echipele de intervenţii au fost nevoite să cureţe poleiul cu ciocanul de pe fiecare separator al liniilor de medie tensiune.
În 23 de localităţi ale judeţului, circulaţia rutieră este blocată, iar comunele Cocora-Colelia-Reviga şi satele aparţinătoare sunt total izolate. Subprefectul Gigi Petre precizează că vântul a troienit zăpada în Nordul judeţului, gerul şi chiciura au pietrificat nămeţii şi zădărnicesc orice încercare de intervenţie a utilajelor de deszăpezire.
Până duminică seara, toate solicitările către ambulanţă au putut fi rezolvate. Echipele de prim ajutor au acordat asistenţă medicală pentru 7 copii, două gravide şi 18 bolnavi cronici, care au necesitat internare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.