5 tone de legume şi 100 de animale confiscate

0

gjgjgg

5 tone de legume şi peste 100 de miei au fost confiscaţi de poliţiştii ialomiţeni în urma unor controale efectuate în trafic.
În campania de prevenire şi combatere a faptelor antisociale premergătoare Sărbătorilor Pascale, poliţiştii Secţiei Rurale Ion Roată au oprit la control o autoutilitară condusă de un tânăr de 28 de ani, din comuna Borăneşti, care transporta 5.000 kg de păstârnac, fără documente de provenienţă şi transport. Un alt tânăr, de 24 de ani, din judeţul Buzău, a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta 80 de miei sacrificaţi, fără documente şi într-un autovehicul neautorizat sanitar veterinar pentru transportul de animale sau produse de origine animală.
De asemenea, pe raza municipiului Urziceni a fost oprită în trafic o autoutilitară condusă de o femeie de 54 de ani, din judeţul Ilfov, iar în mijlocul de transport poliţiştii au găsit 30 de miei şi 3 iezi, pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi ce însumează 3.720 de lei, iar legumele şi animalele transportate ilicit au fost confiscate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.