600 din 12.000

1

Consilierul municipal Paros Radu a stranz 600 de semnaturi in primele doua zile ale referendumului declansat  pentru pentru demiterea primarului Gabi Ionascu.

Semneaza pentru sanatatea ta – cu acest slogan Paros Radu intentioneaza sa adune cele 12 mii de semnaturi necesare pentru organizarea referendumului, nemultumit de calitatea apei de la robinet.

Acesta protesteaza insa, pentru ca nu a primit inca avizul pentru aplasarea punctelor fixe de adunare a semnaturilor.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. Auzi domnule Paros va rog eu nu ne mai cheltuiti banii domnule… Din banii cui facetzi dumneavoastra referendum domnule?A? Apropo daca nu va place apa de la robinet faceti domnule o plangere la primarie domnule ca in 30 de zile trebuie sa va raspunda “OBLIGATORIU”….aaaa am uitat ca ati fost vicep si stiti…eee mai uita omu ce sa faci…eu atat vreau banii pe care ii dau eu la bugetul local sa nu fie cheltuiti aiurea domnule.Vad ca va-ti revenit dupa ce v-au ciuruit astia de la PDL “partidul dumneavostra” pardon am uitat ca sunteti ACUM la pnl(da am scris cu litere mici).Stiti de ce v-au votat Slobozenii? ca erati independent…Si cu cererea functioneaza Sa vedeti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.