64 de posturi puse la dispozitia bursei locurilor de munca pentru absolventi

0
Peste o sută de absolvenţi, majoritatea de liceu, s-au grăbit astăzi la primul interviu din viaţa lor pentru obţinerea unei slujbe.
Inainte de ora deschiderii, tinerii asteptau sa fie intervievati de catre unul din cei 11 agenti ecomonici prezenti la bursa, chiar dacă oferta de muncă nu se pliază pe pregătirea lor.
Angajatorii aşteaptă de la tinerii absolvenţi disponibilitatea de a lucra în condiţiile salariale actuale. Impresia lăsată agentilor economici este aceea că mulţi au nevoie de un impuls pentru a munci.
În municipiul reşedinţă de judeţ, bursa locurilor de munca pune la dispoziţia tinerilor 64 de posturi vacante pentru absolvenţii cu studii medii, superioare, muncitori calificati si necalificati, desi in plină recesiune economică, ultima grijă a angajatorilor ialomiţeni este să încheie contracte noi de muncă.
Din cei aproape 700 de agenţi economici contactaţi de Agentia judeteana pentru ocuparea forţei de munca la bursa anuala pentru tineri, doar 21 au confirmat participarea, din care  s-au prezentat 11.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi s-a desfăşurat  anul acesta doar in minicipiul reşedinţă de judeţ, pentru că, în această perioadă, doar la Slobozia există posturi vacante.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.