75 de sportivi la Cupa DNS Tenis Con Birotica Slobozia

0

FLR_4405

75 de sportivi din Constanţa, Brăila, Bucureşti şi Ialomiţa au participat la Cupa DNS Tenis Con Birotica organizată la Slobozia în perioada 26-29 aprilie. 
Clubul gazdă a participat cu doi tenismeni, la 12 şi 16 ani, şi ambii au reuşit să câştige cupele la categoriile lor de vârstă. Rares Bordei a câştigat prima sa cupă la categoria de 12 ani, învingând în semifinală pe favoritul 1 – Gheorghe Adrian, cu 6-1, 6-0, iar finala şi-a adjudecat-o în faţa slobozeanului de la CSS – Liviu Zamfirache, cu scorul de 6-3, 6-3. 
La categoria 16 ani, băieţi, câştigătorul a fost Sorin Iordache ,care a dispus pe rând de constănţeanul Andrei Alexandrescu cu 7-5, 6-3, de Edris Fetişleam, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-0 , pentru ca în finală să-l întâlnească pe Radu Popa de la CSM Slobozia pe care l-a învins cu 6-1,6-1. 
La categoria 16 ani fete, Irina Niţu de la CSM Slobozia a câştigat turneul cu 3 victorii, iar la 14 ani băieţi, Ştefan Andreescu a ocupat locul 2, câştigător fiind constănţenul Filip Ceară.
Cupa DNS Tenis CON Birotica a fost organizată printr-un proiect al preşedintelui Clubului, Ştefan Constantin, susţinut de Consiliul Judeţean Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.