80 de jandarmi ialomiţeni vor asigura liniştea sărbătorilor pascale

0

Aceştia vor fi împărţiţi în mai multe echipe operative astfel încât să fie asigurate măsurile de ordine şi siguranţă publică la nouă lăcaşe de cult de pe raza judeţului. Prezenţa jandarmilor se impune pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, dar mai ales pentru prevenirea cerşetoriei, vagabondajului, prostituţiei, tâlhăriilor, consumulului de băuturi alcoolice în locuri neautorizate, consumul şi traficul de droguri.
În Slobozia în grija jandarmilor se află Catedrala “Înălţarea Domnului” şi Mănăstirea “Sfinţii Voievozi”. În municipiul Feteşti jandarmii asigură buna desfăşurare a slujbelor la trei biserici, iar în municipiul Urziceni la Catedrala ” Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.
Pentru liniştea noastră, jandarmii vor desfăşura şi acţiuni punctuale cu precădere în zonele şi pe arterele intens circulate, în preajma discotecilor, restaurantelor, sălilor de jocuri, cluburilor de noapte, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant, care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de tineri care tulbură ordinea şi liniştea publică.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.