A cincea victorie consecutivă pentru fotbaliștii Unirii Slobozia

0

foto meci rapid cfr suceava unirea slobozia

 foto: Petronel Tudor, Informația

Fotbaliştii Unirii Slobozia au răzbunat în etapa a cincisprezecea semi-eşecul înregistrat în turul campionatului ligii secunde: în returul disputat sâmbătă, slobozenii şi-au trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc. Au deschis scorul rapid prin golul înscris de Ibrian în minutul 5 din pasa inepuizabilului Liviu Mihai, acelaşi care în minutul 63 a scris 1-2 pe tabela arenei sucevene cu un şut din colţul careului de şaisprezece metri al porţii apărate de Pascal.
Pentru ceferişti a marcat cu doar două minute înainte Ionesi. Atacantul gazdelor a înscris de la ,,punctul cu var’’ după ce Florea a oprit cu mâna în suprafaţa de pedeapsă un balon centrat de Bălan iar arbitrul Adrian Ilyeş a dictat ferm penalty. De consemnat în cronica partidei şi faza din prelungirile primei reprize când Semeghin a centrat în careu, Negru a trimis plasat cu capul un balon pe care Oprea, intrat în poartă în minutul 29, în locul lui Leo Dobre, accidentat, l-a trimis în corner. Partida s-a terminat cu cele două combatante în doar nouă jucători de câmp după ce Ivaşcă a fost eliminat în minutul 69 pentru un fault sancţionat direct cu cartonaş roşu iar Sava a reuşit contraperformanţa de a primi două ,,galbene’’ în mai puţin de un sfert de oră şi a fost trimis la vestiare în minutul 86.
Unirea Slobozia a înregistrat cea de-a cincea victorie consecutivă în actuala stagiune şi a urcat pe locul pe locul al patrulea în clasament, la egalitate de puncte, 25, cu FC Clinceni, CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti. De Sfântul Andrei, fotbaliştii Unirii le-ar putea face un cadou purtătorilor acestui nume printr-o victorie în faţa liderului seriei care vine la Slobozia pentru meciul programat cu începere de la ora 11.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.