A crescut 3 copii care acum i-au întors spatele

0

La cei 81 de ani, o bătrână din Slobozia nu îşi doreşte decât să ajungă la un azil să poată trăi liniştită restul zilelor.
Povestea femeii o ştie ELENA MARIN:
audio reportaj batranete 
Bătrâna se numeşte MAXIM STELIANA iar drama ei a început în urmă cu 4 ani după ce baiatul cel mare s-a căsătorit şi nora a început să facă legea în casă.
În scurt timp a dat casa cu acte băieţilor care locuiesc cu ea, femeia fiind izolată într-o cameră unde mănâncă şi îşi face nevoile.
Zilnic vecinii sunt martorii înjurăturilor la care este supusă bătrâna iar dacă până acum câteva săptămâni îi mai puteau da o farfurie cu mâncare, copiii nu-i mai lasă să intre în curte şi îi reped cu ploi de cuvinte urâte…
Bătrâna este bolnavă, nu poate merge dar îşi doreşte să meargă la un azil de bătrâni să scape de chin…
Radio Campus a sesizat autorităţile locale care vor încerca să facă o evaluare a cazului.
Reprezentantul Direcţiei de Asistenţă Socială, NECULAI BADEA spune că va trimite un asistent social la faţa locului şi abia după verificări vor lua o măsură de internare a ei într-un centru pentru bătrîni.
În cursul zilei de azi şi Serviciul de Asistenţă Socială sesizat de Radio Campus va trimite acasă la bătrână o echipă formată şi din poliţişti comunitari iar în buletinele de ştiri viitoare vom reveni cu detalii de la acest caz pe măsură ce ele ne vor parveni.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.