A fost arestat piromanul din Cocora

1

Bărbatul care a dat foc casei concubinei în miez de noapte a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru distrugere prin incendiere. Autorul dezastrului are 49 de ani şi este din Cluj. În noaptea de duminică spre luni, după ce s-a certat cu femeia cu care trăia în concubinaj, a aşteptat ca aceasta să adoarmă şi, cu ajutorul unei substanţe inflamabile, a pus foc în mai multe camere ale casei, după care a fugit.
La scurt timp după stingerea incendiului, din cercetările preliminare s-a stabilit că bărbatul se face vinovat de producerea incendiului, iar un echipaj de poliţişti a plecat în căutarea lui.
Piromanul a fost prins la 11 kilometri de Cocora, pe raza localităţii Căzăneşti.
În prezent, acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propunerea de arestare preventivă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. aceasta persoana a distrus nu numai o persoana, (pe concubina lui) ci si da o educatie proasta in randul minorilor si oamenilor care au mai putina civilizatie din randul satesc. trebuie arestat si inchis pe viata. oameni fara minte care au locul la munca de ocna.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.