A intrat cu tirul în casă

1
Beat şi grăbit, un tirist a ajuns aseară cu autotrenul pe care îl conducea, de pe şosea într-o casă din Sfântu Gheorghe.
Conducătorul auto a intrat în depăşire pe o porţiune cu marcaj continuu iar la revenirea pe banda de mers, a acroşat un turism condus de o şoferiţă de 73 de ani din Bucureşti.
Autotrenul a ieşit de pe carosabil, a rupt un pom şi gardul unei locuinţe şi s-a oprit în casa unui cetăţean din Sfântul Gheorghe.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Iuliana Fecioru, spune că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este din Ion Roată, iar la testul de alcool, s-a dovedit că era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Singurul rănit în accident a fost şoferul autotrenului care a fost internat la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia pentru îngrijiri medicale. Probele biologice au dovedit că tiristul avea 0,86 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. El este acum cercetat pentru vătamare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice cu o îmbinaţiei alcoolică mai mare de 0,80 miligrame per litru.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.