A murit dr. Silvia Panţuru

3

gdfgdgdgdgdfg

Cadrele medicale ale spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia sunt în doliu! Medicul oftalmolog Silvia Panţuru a murit în această dimineaţă, în urma unei boli necruţătoare, la vârsta de 62 de ani. 
Prietenii şi colegii deplâng dispariţia prematură a doamnei doctor Panţuru, pe care o consideră un profesionist şi un om exemplar.
După ce au lucrat 30 de ani la spitalul judeţean, în care au devenit prietene şi şi-au crescut băieţii împreună, medicul pediatru Nina Vâlcea apreciază că această pierdere nu poate fi alinată.
audio dr. Nina VALCEA
Pentru medicul ORL-ist, Mihaela Nourescu, doamna doctor Panţuru a fost un mentor de la care a învăţat că ,,pacientul, până la proba contrarie, are întotdeauna dreptate“:
audio dr. Mihaela NOURESCU
Corpul neînsufleţit al doctoriţei Silvia Panţuru a fost depus la capela de la Biserica din bazar, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă la Ion Ghica.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Imi pare rau sa aud o asa veste proasta ! A fost omul care mereu a spus lucrurilor pe nume. Care si-a spus parerea indiferent de consecinte. Care a stiut sa aprecieze bunul simt si sa respecte atunci cand a fost respectata. A fost un om pe care, in cei peste 3 ani de colaborare, nu l-am vazut vreodata refuzand un pacient. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-i ierte toate greselile !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.