A murit senatorul Ştefan Stoica

8

senator stoica stefan

Senatorul Ştefan Stoica s-a stins din viaţă în această dimineaţă, la Bucureşti. 
Demnitarul ialomiţean se afla de 10 zile internat la spitalul Matei Balş, iar in ultimele 24 de ore starea lui de sănătate s-a agravat iremediabil. 
În primăvara anului trecut Senatorul a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, care, în ciuda diagnosticului necruţător, a evoluat favorabil până în luna decembrie.  
Medicul Ştefan Stoica avea 37 de ani şi făcea parte din comisia de sănătate a Senatului. 
Corpul neînsufleţit va fi depus în Catedrala din Ploieşti, oraşul natal, iar înmormântarea va avea loc joi, la cimitirul Viişoara.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A fost un om deosebit si a facut lucruri deosebite pentru locuitorii comunei Perieti,Ialomita unde o a fost medic de familie o buna perioada de timp…

  2. Doctorul Stoica Ştefan a fost omul care a adunat în jurul său prieteni. În inima noastră, Stoica Ştefan este si va rămâne iniţiatorul organizaţiei PP-DD în Ialomita şi "doctorul nostru". Soarta a fost nemiloasă cu el şi i-a răpit tinereţea.

    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

    Prietenii din PP-DD

  3. În meseria asta, de jurnalist, am întâlnit mulţi oameni şi am stat de  vorbă cu majoritatea dintre ei. Puţini sunt interlocutorii perfecţi, care să vorbească fluent, să spună lucrurilor pe nume şi să fie şi calificaţi în ceea ce spun… 

    Dr Ştefan Stoica a fost chiar mai mult de atât pentru că uneori mai că nu puteai să-l opreşti. Am înţeles dintr-o discuţie cu dr Mihai Lungu, pe care vă invit să o ascultaţi miercuri de la 11.30, la Radio CAMPUS, că făcea parte din felul lui de a fi, de a se dărui şi implica fără măsură, de a se consuma până la capăt… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.