A plecat să taie lemne şi s-a înecat

0

Scafandrii ialomiţeni se află din nou în căutarea trupului unui alt bărbat înecat în râul Ialomiţa.

Echipa de căutare-salvare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertată aseară, în jurul orei 19, cu privire la dispariţia în apele râului Ialomiţa a unui bărbat în vârstă de 71 de ani din comuna Ograda.

Acesta a plecat împreună cu o altă persoană pentru a tăia lemne de pe malul apei, însă, într-un moment de neatenţie, a fost văzut căzând în apă, după care a dispărut. Ofiţerul de relaţii publice din cadrul ISU Ialomiţa, George Damian, spune că din păcate la ora la care a fost anunţată situaţia de urgenţă se înnopta deja şi nu s-au mai putut efectua scufundări, iar pompierii s-au deplasat numai în recunoaştere.

În cursul serii de ieri, şi echipa pirotehnică a inspectoratului s-a deplasat în misiune în comuna Balaciu, unde, pe un teren viran a fost descoperită o grenadă de mână defensivă din timpul războiului. Aceasta s-a dovedit a fi reală şi activă, motiv pentru care a fost ridicată, transportată şi predată în condiţii de siguranţă la unitatea militară din Perişoru, unde urmează să fie distrusă.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.