Absolvenţii ialomiţeni – invitaţi la studii universitare în UK

0

B_300x250Absolvenţii ialomiţeni sunt invitaţi să urmeze cursurile unor facultăţi din Marea Britanie. Pentru a le da încredere, organizatorii transmit exemplul a două tinere din Feteşti şi Urziceni care au ales să studieze la două mii de km distanţă de casă, în limba lui Shakespeare, dar într-un sistem de învăţământ extrem de generos pentru cursanţi. 
Lavinia Constandache a absolvit Liceul Carol I şi studiază acum management turistic în Portsmouth, iar Maria Moise a terminat la Grigore Moisil şi se bucură de oportunitatea de a vorbi zi de zi în limba engleză. Fetele susţin că universităţile din Marea Britanie reprezintă o alternativă cu mult superioară pentru studiu şi dezvoltare personală, motiv pentru care îi încurajează pe absolvenţii ialomiţeni să se înscrie şi să participe la Târgul Internaţional al Facultăţilor. 
Anul acesta, la selecţia pentru absolvenţii din România vor participa 100 de facultăţi internaţionale, iar târgul se va ţine pe 15 şi 16 martie la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 martie la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi pe 20 martie la  Iaşi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.