Accident cu maşina poliţiei

0
Un poliţist aflat în misiune a învăţat pe viu importanţa lecţiei de adaptare a autoturismului la condiţiile de trafic. Sâmbătă seara, în apropierea localităţii Bucu, un autoturism aflat în dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, a derapat, a ieşit de pe şosea şi s-a lovit de un pom de pe marginea carosabilului.
În urma cercetărilor s-a stabilit că în condiţii de ploaie abundentă şi carosabil umed, agentul de poliţie care conducea autoturismul a virat brusc dreapta pentru a evita impactul cu un autocamion care se deplasa din sens opus şi pătrunsese pe contrasens. Din cauza acostamentului umed, poliţistul a pierdut controlul direcţiei de deplasare a autoturismului şi a lovit un copac de pe marginea drumului.
În maşina de poliţie se aflau doi lucrători ai Serviciului Rutier Ialomiţa, fără ca vreunul să sufere vătămări corporale în urma accidentului.
Agentul de la volan a fost sancţionat contravenţional cu trei puncte amendă pentru neadaptarea vitezei de deplasare, la condiţiile unui carosabil umed, şi s-a dispus cercetarea administrativă a acestuia.
Poliţistul, aflat în misiune în momentul producerii accidentului rutier, a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost negativ.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.