Accident cu şofer şi căruţaş beţi

3

accident-caruta

A tunat şi i-a adunat! Un şofer şi un căruţaş băuţi sunt protagoniştii unui accident de circulaţie petrecut în afara localităţii Iazu.
Poliţia a fost sesizată marţi că pe Drumul Naţional 21 a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din cercetări a rezultat că în timp ce un bărbat de 59 de ani, din comuna Scânteia, se deplasa la volanul unui autoturism către Slobozia, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o căruţă care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers şi a intrat în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a căruţaşului, un bărbat de 52 de ani, din Slobozia, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Persoanele implicate în accidentul rutier au fost testate alcoolscop, rezultatele fiind de 0,44 mg/l alcool la mie pentru conducătorul auto şi de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului hipo.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Asta care era in caruta nici nu avea voie sa meraga pe drum national ! Sunt multi ca el, iar autoritatile ar trebui sa se sesizeze, ca sa nu mai zic de aia care circula cu caruta pe drumurile Europene, si plus de asta nici nu isi pun semne reflectorizante pe caruta, sau macar vesta reflectorizanta pe ei !

  2. sunt un milion de carute pe drumurile ialomitene!!! stau coloanele de tiruri si asteapta sa depaseasca o caruta !!!

    politia rutiera se face ca nu vede.. eu cred ca au primit ordin de sus sa inchida ochii

  3. eu zic să-i dăm afară din ţară! autorităţile când au dat legea asta trebuia să se asigure că pt căruţe există alternative de deplasare, drumuri parale… şi aşa cum sunt căruţaşi inconştienţi există şi soferi oligofreni

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.