Accident feroviar mortal in Halta Perisoru

0

Soferul unei Dacii Papuc a ignorat semnalele luminoase la trecerea de cale ferata si a fost izbit in plin de un Inter Regio.
Autoturismul a fost tarat pe calea ferata aproape un kilometru, iar barbatul a fost sfartecat in doua. Accidentul feroviar s-a petrecut dupa amiaza la 3 si 20, in momentul in care un personal a plecat din Statia Perisoru spre Ciulnita si s-a intersectat la trecerea de cale ferata cu un accelerat care mergea spre Constanta. Martorii spun ca soferul a pornit sa treaca peste liniile de cale ferata prin spatele trenului personal, desi semnalele luminoase si sonore de la bariera nu se oprisera, tocmai ca sa treaca si acceleratul. Mai mult, cativa localnici au strigat la el pentru a-l atentiona sa nu traverseze liniile dar barbatul de la volan si-a continuat impasibil drumul spre moarte.
Victima are 70 de ani si este un cunoscut crescator de animale din Ogoarele, comuna Tudor Vladimirescu. Trupul taiat de tren, masina si locomotiva implicate in evenimentul feroviar au ramas pe liniile de cale ferata mai bine de 3 ore pana cand un medic legist a ajuns la locul accidentului de la Bucuresti. Localnicii spun ca pe barbatul taiat de tren l-au ajuns blestemele oamenilor pe care i-a muncit la oi si la vaci toata vara, fara sa-i plateasca. Acesta este al treilea accident mortal petrecut in Halta Perisoru.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro                  foto: Ciprian Sofineti

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.