Accident grav pe varianta Sloboziei

3

O persoană, încă neidentificată, a fost accidentată grav de un autoturism astăzi după-amiază pe varianta ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ.
Accidentul a fost anunţat în jurul orei 14, în timp ce un slobozean de 40 ani, conducea un autoturism pe varianta municipiului şi a acroşat un pieton care a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Pietonul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind solicitat un echipaj SMURD pentru transportarea acestuia cu elicopterul la un spital din Bucureşti.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului, însă victima prezenta halenă alcoolică.
În prezent se desfăşoară verificări pentru stabilirea identităţii persoanei accidentate, pentru că victima nu avea asupra sa nici un document de identitate şi nici nu a putut da declaraţii verbale despre identitatea sa.
Semnalmentele bărbatului accidentat sunt: statură 1,75 m, 55-60 de ani, ten deschis la culoare, faţa ovală, păr cărunt, fără mustaţă sau barbă, îmbrăcat cu pantaloni de blugi albastru, tricou alb şi bluză de trening de culoare gri cu albastru închis, pantofi de culoare neagră fără şireturi.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.