Accident in drum spre scoala

0

Culmea fatalitatii! Chiar inainte de inaugurarea parcului de educatie rutiera, o eleva de clasa a douasprezecea de la Liceul de Arta a fost lovita de o masina in timp ce traversa strada spre scoala. Fata povesteste ca in fiecare dimineata traficul in zona este foarte aglomerat iar ghinionul ei il putea avea oricare alt copil care merge pe acelasi traseu catre scoala:
audio eleva1 

Evenimentul s-a produs  inainte de ora 8, cand toti elevii se grabeau sa ajunga la scoala. La fel de tare se grabesc la primele ore ale diminetii si adultii sa ajunga la serviciu. Eleva spune ca desi s-a asigurat inainte sa treaca strada, o masina a aparut brusc si a lovit-o exact cand cobora de pe trotuar. La volanul autoturismului se afla o soferita:
audio eleva2 
Eleva accidentata se afla internata in sectia de chirurgie a spitalului judetean de urgenta. Fata a fost lovita la cap si in zona pieptului. Dupa examenele de tomograf si radiologie, medicii apreciaza ca starea de sanatate  a fetei nu ridica probleme deosebite. Pentru excluderea oricarui risc, specialisti o tin imobilizata inca 24 de ore.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.