Accident la Jilavele

0

Neatent şi băut la volan, un şofer din Bărbuleşti a intrat cu maşina într-o căruţă, iar apoi a fugit de la locul accidentului.
Conducătorul auto, în vârstă de 28 ani, se deplasa din direcţia Urziceni către Ploieşti şi pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un atelaj hipo condus de un bărbat în vârstă de 58 ani, din Jilavele.
Imediat după producerea evenimentului rutier, şoferul a părăsit locul accidentului şi a fost identificat la scurt timp de poliţişti pe o stradă din Jilavele.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a căruţaşului şi a unei fete de 17 ani, ocupantă în atelajul hipo.
Ambii conducători au înregistrat valori ridicate în urma testării alcoolscop, şoferul de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar căruţaşul de 0,33 mg/l.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea unor persoane.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.