Accident la plajă la Mirceşti

21

646x404

Astăzi, la orele prânzului, un băiat de 17 ani a sărit de pe o trambulină şi s-a lovit la cap şi spate, pierzându-şi conştienţa. El a fost văzut de persoanele care se aflau la plajă şi scos rapid din apă. În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei care l-a resuscitat şi l-a adus la Unitatea de primire Urgenţe din Slobozia. Medicii apreciază că starea tânărului este stabilă, dar va fi trimis la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare de computer tomograf la coloana vertebrală.
El se afla la plajă la Amara cu un prieten de 13 ani, ambii fiind din Dragalina, judeţul Călăraşi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

21 comentarii

  1. nic, esti suparat ca guvernul pe care l-ai votat te-a dezamagit? si te descarci pe astia ca nu ti-au zis de ce anume s-a lovit diliu ala?…alt diliu prin 2006 a facut la fel si de atunci sade intr-un scaun cu rotile, pentru ca a pus pariu cu pretenasii. si cam de ce crezi ca ar fi putut sa se loveasca? eu cred ca de o roca vulcanica

  2. Mai oameni buni, cand faceti o stire, faceti in asa fel sa fie si completa…va durea mana sa cercetati? Sau cine v-a dat informatia atata a stiut? Va mai si dati rotunzi, cica gura ialomitei…poate gura de canal, la cum sunt stirile voastre !

  3. @nic si @alfa aveti niste frustari pe care, in cel mai larg drept de opinie pe care o sa-l intalniti prin media locala, guraialomitei va ajuta sa vi le racoriti. Aveti grija, insa, ca adminul poate afla si cine sunteti, cu toate masurile de prevedere pe care credeti ca le-ati luat, sau nu. Daca aveti ceva de spus, spuneti, daca vreti sa va dati rotunzi aflati ca ne-ati lamurit! App nu confundati atributiile presei cu ale politiei! Ca e plina media de suficientii de la antena 3 care le stiu pe toate si nu au niciun dubiu, niciodata… Ne interesa de ce s-a lovit daca, Doamne fereste, murea. De obicei tinem cont de sugestiile ascultatorilor si cititorilor, de data asta consideram ca NU avem de ce!

  4. astia stiu ei ceva, cam ce ar fi o stire pentru ei, reportaj alea alea. ei daca nu vad ce tate si-a pus bianca sau cum arata danela manelista gyorfi cand isi da bandajele jos in direct si ramane cu fata tumefiata, nu e stire frate. ce sens are viata fara bianca si cruduta? nu va mai obositi

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.