Accident la Stejaru

0

Traversarea neregulamentară continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere înregistrate pe raza judeţului Ialomiţa. Un astfel de eveniment a făcut o victimă pe raza localităţii Stejaru.

O femeie în vârstă de 81 de ani, din localitate, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentată de un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Misleanu. Bătrâna a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Poliţiştii reamintesc că pietonii accidentaţi ca urmare a traversării prin locuri nepermise, la culoarea roşie a semaforului destinat acestora, sau a nerespectării altor obligaţii stabilite de normele rutiere, poartă întreaga răspundere a vătămării lor, în condiţiile în care conducătorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulaţia prin acel sector.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.