Accident mortal azi noapte la ieşirea din comuna Alexeni

3

Un tânăr de 30 de ani din Bărcăneşti, s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un camion cu remorcă. Ansamblu auto se deplasa dinspre Urziceni către Slobozia iar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, ploaie şi carosabil umed, dar şi a faptului că pietonul a apărut pe neaşteptate în faţa maşinii, conducătorul auto nu a mai putut evita impactul.                     
Echipajul de la Ambulanţa sosit la faţa locului a constatat decesul pietonului iar  şoferul, un bărbat de 53 de ani din Hârşova, a fost testat cu aparatul Drager. Valoarea indicată de alcool test a fost zero. Pe numele conducătorului auto a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. dumnezeu sa il odihneasca rea intamplare dar am mai intrebat asta, (de ce naiba) se mai face dosar penal pentru ucidere din culpa intr-un caz ca acesta cand toata vina apartine victimei?

  2. Cred ca e o chestie de procedura, rezolutia sau ma rog, sentinta care se aplica, e importanta. Dumnezeu sa-l ierte pe baiatul din Barcanesti!

  3. La orice deces, altfel decat de moarte buna (naturala), se intocmeste dosar penal. In cazul accidentelor rutiere, se intocmeste obligatoriu si sunt, in general, in faza initiala, cu aceasta titulatura “din culpa” celuilalt. Apoi, in faza de cercetare, daca mortul e vinovat, celalalt participant la trafic este scos de sub urmarire. Asa cum a zis mike, e chestie de procedura. De obicei nu se ajunge in instanta, se opreste la Parchet (deci nu se ajunge la sentinta).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.