Accident mortal între Borcea şi Feteşti

0

thhththr

În noaptea de vineri spre sâmbătă, doi tineri feteşteni care se deplasau cu autoturismul în afara comunei Borcea s-au izbit cu maşina într-un cap de pod, iar în urma impactului pasagerul în vârstă de 37 de ani a murit pe loc. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, Ramona Tudor, precizează că bărbatul care se afla la volan a fost rănit grav şi se află într-un spital din Bucureşti:
audio Ramona TUDOR
Capetele de pod de pe marginea drumurilor au ajuns cele mai periculoase obstacole pentru participanţii la trafic care derapează şi ies de pe carosabil. Un accident similar, soldat cu moartea unui tânăr de 23 de ani, s-a înregistrat la jumătatea lunii noiembrie pe raza localităţii Mănăstirea, tot în judeţul Călăraşi. Conform cerinţelor Uniunii Europene, după tăierea arborilor de pe marginea şoselelor, drumurile sunt străjuite de rigole betonate, iar din loc în loc cu podeţe de trecere, ceea constituie un potenţial pericol pentru participanţii la trafic care, din cauza vitezei sau a carosabilului alunecos, ies în decor. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.