Accident mortal la Frăţileşti

1

Sange

În această după amiază, un conducător auto a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp la intrarea în Frăţileşti.
Şoferul, în vârstă de 64 de ani, se afla singur în maşină, iar cadrele specializate vor evalua dacă decesul bărbatului a survenit în urma unei afecţiuni medicale sau ca urmare a impactului.
Pentru prevenirea unor astfel de evenimente, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au ca principală misiune în week-end supravegherea traficului auto prin patrulare şi utilizarea sistemelor de măsurare a vitezei de deplasare.
De asemenea, şoferii sunt atenţionaţi să evite acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul poate derapa.
Pentru a conduce prudent, folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos şi mai ales Nu efectuaţi depăşiri riscante.
De asemenea, este necesar să păstraţi în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.