Accident soldat cu 2 morţi

0

La numai o săptămână după un grav accident rutier înregistrat pe DN 2A, între Coşereni şi Urziceni, din care rezultau 5 victime, un alt eveniment rutier s-a petrecut duminica dimineaţă, în jurul orei 07.30, în aceeaşi zonă şi în condiţii asemănătoare.

Astfel, din coliziunea a două autoturisme au rezultat şase victime, pentru descarcerarea cărora a fost nevoie de intervenţia echipajelor Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare de la Detaşamentul Urziceni. Două dintre acestea au fost declarate decedate, de către medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, la scurt timp după producerea accidentului. În cazul celorlalte 4 victime, subofiţerii SMURD, în cooperare cu personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă, au intervenit pentru acordarea primului-ajutor şi transportul acestora la spital.

Un alt accident rutier se petrecea în dimineaţa aceleiaşi zile, 15 minute mai târziu faţă de cel de la Urziceni, pe autostrada A2, cu implicarea a două autoturisme, din care a rezultat încarcerarea unei femei în vârstă de 70 de ani, pe locul din dreapta spate al maşinii. Femeia a fost scoasă în stare de conştienţă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, de către subofiţerii SMURD de la Garda Feteşti, care i-au acordat şi primul-ajutor medical, fiind transportată la spital de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.