Accidente în serie ieri, în vestul judetului

1
Dupa ce în jurul prânzului un barbat a murit la Sinesti, aseara o femeie a fost ranita într-un accident produs pe raza localitatii Balaciu, cu putin înainte de ora 10.
Evenimentul rutier a avut ca principala cauza neatentia în conducere a soferului de 30 de ani din Târgoviste, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe directia Slobozia- Urziceni. La intrarea în comuna Balaciu, conducatorul auto a încercat sa aseze un scaun pentru copii pe locul dreapta fata, a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul în santul din partea dreapta a directiei de mers, a lovit trei copaci de pe maginea partii carosabile si apoi s-a oprit în dreptul unei case.
În urma impactului, sotia conducatorului auto a fost transportata la Spitalul Municipal Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însa pentru ca ranile erau minore, medicii nu au considerat necesara internarea. În masina se afla si copilul în vârsta de 9 luni al celor doi, care a scapat nevatamat.
Soferul a fost testat cu aparatul Drager, valoarea indicata fiind zero. Cercetarile continua, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care s-a produs accidentul.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.