Accidente, incendii

6

Un incendiu şi mai multe intervenţii Smurd pentru salvarea victimelor rezultate din accidentele rutiere înregistrate în acest weekend, pe raza judeţului, acestea au fost solicitările la care au răspuns pompierii ialomiţeni.

Vineri, la ora prânzului pentru pompierii de la Garda din Feteşti a sunat alarma. A fost anunţat un incendiu la un apartament din Movila, zona I.A.S. Bărăganu. Cu toata strădania pompierilor, în incendiu au ars diverse elemente de mobilier. Sursa de aprindere a incendiului a reprezentat-o, cel mai probabil, flacăra unei lumânări lăsate nesupravegheate, apartamentul nefiind racordat la reţeaua electrică.

Pentru echipajele Smurd Urziceni, prima intervenţie a fost anunţată sâmbătă la ora 17, la un accident rutier ce s-a petrecut pe raza satului Malu. Două dintre victimele evenimentului rutier, femei în vârstă de 25, respectiv 27 de ani, au fost preluate şi transportate la spital.

După aproximativ 90 minute, acelaşi echipaj a fost solicitat pentru acordarea îngrijirilor medicale şi transportul la spital, în cazul unui bărbat de 30 de ani din comuna Ion Roată, căzut în stradă.

Elena Oancea

6 comentarii

  1. iar duminica, in jurul orei 18:15, in Cosereni, un barbat ce parea a se afla sub influenta bauturilor alcoolice a fost lovit in zona trecerii de pietoni… chiar in dreptul locului accidentului se afla un bar… masina care l-a lovit oprise la trecerea de pietoni, se pare, pentru a da prioritate unor alti pietoni care au traversat, iar cel lovit pare ca a sarit/cazut in fata masinii dupa ce aceasta s-a pus in miscare… politia va poate da mai multe detalii…

  2. P.S. cei aflati la fata locului spuneau ca fratele accidentatului si-a pierdut viata in urma cu cateva saptamani (2-3, in functie de cum isi amintea fiecare) intr-un accident rutier exact in acelasi loc!

  3. accidentul din Malu a fost duminica, nu sambata, iar 4 persoane de sex feminin au fost transportate la spital, dintre care 2 cu o dubita a unui localnic

    • mai, vlad cf, stii bine ca e o avalansa de comunicate cu accidente-incendii-furturi, ce nu s-a mai vazut… s-ar putea umple un ziar numai cu d-astea. maine nu o sa-si mai aminteasca nimeni ca a fost sambata sau duminica….

  4. Mai florica, problema nu este cu avalansa de comunicate cu care s-ar putea umple un tomberon … Ci faptul ca o persoana este platita din bani publici nu ca sa doarma in timpul programului, ci ca sa scrie o prostie de comunicat. Si cind te gindesti ca are salariul mai mare ca tine, care alegeri si pe ploaie si pe vint pentru un subiect, parca i-ai face vint din functia aia de bugetar, nu?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.