Accidente, incendii

0

Ziua de ieri s-a încheiat tragic pentru o familie din Brăila. Aseară, în jurul orei 23, în timp ce se deplasau într-un autoturism Dacia, între Feteşti şi Ţăndărei, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Echipajele SMURD de la Garda de intervenţie Feteşti, sosite la locul accidentului, nu au mai putut face nimic pentru femeie, însă bărbatul rănit a fost preluat de echipajul de ambulanţă şi transportat la spitalul din Feteşti.

Tot ieri, un cetăţean din Urziceni şi-a pierdut în flăcări toată rezerva de furaje pentru care a muncit în ultimle 4 luni de zile.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 10, iar pompierii urziceneni au luptat cu flăcările timp de 2 ore. Şi echipajul SMURD din Urziceni a fost solicitat ieri, la ora 20, pentru acordarea primului ajutor medical unei femei în vârstă de 62 de ani, din comuna Bărcăneşti, aflată în stare de inconştienţă. După acordarea îngrijilor medicale iniţiale, pacienta a fost predată Serviciului de Ambulanţă din Urziceni.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.