Accidente pe banda rulanta

0

Nici nu s-au stins ecourile accidentului rutier de sâmbătă noaptea, soldat cu 5 morţi, că ieri s-au înregistrat alte două accidente de circulaţie pe raza judeţului. De data aceasta, victimele au fost pietoni care au încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Luni, la Coşereni, un bucureştean de 36 de ani, a fost lovit de un autoturism marca VW Golf condus de un bărbat de 27 ani, din municipiul Urziceni, care se deplasa din direcţia Bucureşti către Urziceni,în momentul în care se afla în trecere de pe o parte a carosabilului pe alta.

Tot aseară, în interiorul localităţii Cotorca, o femeie de 30 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea DN2, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost lovită de o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 ani, din municipiul Bucureşti, care se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti.

În urma accidentelor rutiere a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonilor, care au fost fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.