Accidente provocate de ceaţă

0

ceata

Ceaţa şi neatenţia în conducere au concurat astăzi la două evenimente rutiere majore în Ialomiţa. La Feteşti, un şofer din Medgidia a fost lovit în plin de un tren regio, iar pe raza localităţii Valea Măcrişului un microbuz cu muncitori a derapat de pe carosabil.
Accidentul feroviar de la Feteşti s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto, un bărbat de 41 de ani, transportat în comă de gradul 3 la spital, şi accidentarea uşoară a unor călători din tren.
Subinspectorul de poliţie, Iulia Fecioru, precizează că trecerea de cale ferată era semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei.
În urma accidentului feroviar, ambele linii de cale ferată au fost avariate. Cursa Feteşti –Slobozia a fost anulată, iar cea de la Slobozia la Feteşti a avut întârziere de 67 de minute.
Mai mult noroc au avut călătorii din microbuzul care a derapat azi dimineaţă pe raza localităţii Valea Măcrişului. Cei 7 pasageri sunt muncitori din Ialomiţa şi mergeau la lucru în comuna Glodeanu Siliştea din judeţul Buzău.
În urma evenimentului rutier un bărbat de 51 de ani din Căzăneşti a fost rănit.
Microbuzul de transport persoane era condus de un bărbat de 44 de ani din Ciochina, iar evenimentul se încadrează la accident de muncă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.