Accidentul polițiștilor: rutină sau ignoranţă?

1

10922740_365717216934026_7944851967272051099_n

sursa foto: www.facebook.com

Rutină sau ignoranţă ?! Circumstanţele accidentului de circulaţie în care au murit cei doi agenţi de la postul de poliţie din Hârşova vor fi cercetate atât de biroul rutier de la Feteşti cât şi de reprezentanţii Ministerului Afacerilor de Interne. Conform surselor oficiale cei doi poliţişti se aflau în misiune, iar evenimentul rutier în care şi-au pierdut viaţa este considerat accident de muncă. 
Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitatea Hârşova, conducea un autoturism din direcţia Feteşti către Chirana, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Feteşti. Din accident a rezultat decesul conducătorului şi al pasagerului acestuia, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Feteşti, ambii poliţişti în cadrul Poliţiei de Transporturi Navale Hârşova. 
Conducătorul autobuzului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii conduceau autoturismul din dotare, o DACIE 1300, şi se aflau în misiune. La volan se afla Liviu Gabriel Bălosu, adjunctul şefului de post Sorin Laurenţiu Rădulescu, iar misiunea în care se aflau este secretă. Luni după amiază, medicul legist de la Serviciul de Medicină Legală din Slobozia s-a deplasat la spitalul din Feteşti, unde trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost depuse, pentru efectuarea necropsiei. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Ce misiune secreta la doi politisti de duzina ??? poate ca misiunea lor era sa transporte plocoane la sefi

    Nu se spune nimic daca cei doi politisti consumasera alcool.

    Soferul autobuzului face curse in zona de vreo 20 de ani.

    Transparenta in acest incident nu este deloc, politia ascunde multe !!!!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.