Acţiunea „SIGURANŢA” continuă, în Ialomiţa

2

Efective ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Ialomiţa şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a-i identifica pe autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură şi pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

Astfel, în urma controalelor efectuate vineri seară la o societate comercială din Gârbovi, poliţiştii au identificat cinci aparate de jocuri electronice care funcţionau fără licenţe de exploatare.

Pe numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal, pentru organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

La acţiunile organizate au participat 149 de poliţişti, 7 jandarmi şi 9 poliţişti de frontieră, care au constatat 4 infracţiuni în flagrant şi au aplicat 463 de amenzi, în valoare totală de 130.435 de lei.

Aurelia Ifrim

2 comentarii

  1. Cu aceasta ocazie, am luat-o pe drumul faradelegii, incasand o amenda pentru ca am oprit in paralel cu masinile parcate. In schimb, tiganii care parcheaza pe zebra din apropiere nu au fost observati de politisti.
    Felicitari politiei intransigente.
    Eu acum ma simt obligat sa ma apuc de altele mai rele, acum daca tot am luat-o pe calea asta 🙂

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.