Acuzaţii grave ale Partidului Iniţiativa Naţională Ialomiţa la adresa autorităţilor locale

0

Atacurile sunt îndreptate către preşedintele Consiliului Judeţean, SILVIAN CIUPERCĂ şi prefectul STELIAN CARAMITRU faţă de care organizaţia judeţeană PIN protestează pentru modul în care au tratat comuna Valea Măcrişului la alocarea fondurilor de la Guvern.
Într-un comunicat remis redacţiei, liderul PIN, ION ISTRATE, consideră că cei doi capi ai judeţului se fac vinovaţi de abuz şi discriminare pentru faptul că în comuna Valea Măcrişului, una dintre cele mai sărace localităţi din judeţ, condusă de un reprezentant al PIN, nu a fost alocat nici un leu.
Prin acest comunicat, PIN solicită demisia grupului de consilieri PSD, condus de Niţă Costel, din Consiliul Local Valea Măcrişului, pentru că nu au depus nici un efort pentru ca în comunitatea ce i-a ales să ajungă bani din această tranşă acordată localităţilor rurale.
Acuzele sunt îndreptate, în acelaşi comunicat şi împotriva fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, GH. SAVU, pentru că, cităm: „actualul primar a moştenit, la momentul preluării funcţiei, o situaţie dezastruoasă, bugetul comunei fiind ţepuit şi de Gheorghe Savu, care acum candidează ca senator., am încheiat citatul.
În comunicat se mai precizează că în această perioadă PIN va duce o campanie de informare a cetăţenilor din mediul rural, despre profilul şi afacerile candidaţilor care doresc să ajungă în Parlament.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.