Adio şi n-au cuvinte

0

Unirea Urziceni s-a despărţit vineri seară de puţinii săi suporteri adevăraţi, după o înfrângere la scor de neprezentare : 0-3 cu Astra Ploieşti. Fosta campioană şi-a încheiat astfel evoluţiile în Liga 1 pe stadionul ,, Tineretului’’ şi aşteaptă resemnată ultima etapă pe care o va disputa în Regie contra Sportului Studenţesc.
În ciuda declaraţiilor optimiste ale conducerii executive a clubului este de aşteptat ca gruparea ialomiţeană să se desfiinţeze la finalul actualului sezon. Asta în condiţiile în care poziţia actualului finanţator, Dumitru Bucşaru, deşi nu a fost exprimată direct a răzbătut încă din momentul în care s-a renunţat la serviciile antrenorului Dan Petrescu.
Elocvent pentru atmosfera de la club şi pentru interesul staff-ului faţă de soarta echipei este şi tonul declaraţiei făcute la finalul meciului de vineri seară de către Marian Pană, antrenorul de conjunctură al vicecampioanei. Tehnicianul n-a părut interesat nici măcar de eventuala retrogradare a Pandurilor, situaţie care, cel puţin teoretic, ar fi asigurat rămânerea echipei în primul eşalon.
Un alt indiciu cert că echipa a ajuns la capăt de drum este şi acela că nici măcar jucătorului emblemă al clubului, Epaminonda Nicu, nu i s-a făcut vreo propunere de a continua în tricoul alb-albastru. Şi dacă nici Nicu, nici alt jucător nu a mai dat declaraţii la final de meci a vorbit în schimb, Ionuţ Constantinescu, devenit celebru sub numele de ,,Lupul Singuratic’’. Pentru cel care a însoţit echipa mai peste tot în deplasările din ţară şi n-a ratat nici un meci de acasă, pe lângă gustul amar al despărţirii de preferaţii săi rămâne regretul că nu va mai îmbina pasiunea pentru fotbal cu cea pentru călătorii.
O tristă coincidenţă face ca ultima partidă a Unirii Urziceni în Liga 1 se va disputa chiar de ziua oraşului, pe 21 mai, de la ora 17.30.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.