ADR Sud Muntenia continuă campania de promovare REGIO

0

În cea de-a doua jumătate a lunii mai, Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia a organizat o serie nouă de seminarii de informare, privind oportunităţile de finanţare din Programul Operaţional Regional 2007 – 2013. 

Domeniile ce au făcut obiectul informării potenţialilor beneficiari din regiunea Sud Muntenia au vizat Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, cu domenii majore de intervenţie pentru „Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, similar pentru serviciile sociale şi abilitarea, modernizarea, dezvoltarea, echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”. 

În cadrul seminariilor, organizate în toate judeţele regiunii, au fost oferite date despre solicitanţii care au reuşit să obţină finanţare europeană, aspectele legate de eligibilitatea proiectelor, criteriile corecte de efectuare a cheltuielilor, completarea cererii de finanţare şi anexele obligatorii ale acesteia, categoriile de cheltuieli neeligibile pe Axa prioritară 3, a Programului Operaţional Regional. De asemenea, au fost prezentate etapele de evaluare şi selecţie a cererii de finanţare.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.