Adrian Mihalcea îşi va prelungi pentru încă un sezon contractul cu clubul de fotbal Unirea Slobozia

0

10341560_257175624466641_1476069333510648244_n

foto: liga2.prosport.ro

Antrenorul care a dus echipa ialomiţeană la cel mai bun rezultat din istoria clubului a anunţat public la finalul meciului de sâmbătă cu Rapid că, deşi nu a semnat nimic deocamdată, în mod cert va continua munca pe banca tehnică a galben-albaştrilor. 
Chiar dacă s-a ferit să anunţe obiectivul pentru sezonul viitor, fostul atacant a declarat că îşi doreşte ca echipa sa să fie din nou una dintre grupările care  să se bată pentru un loc între primele din serie.
Născut în 1976, la Slobozia, Adrian Mihalcea a revenit acasă ca jucător în 2012 şi după un sezon în care a bifat ca antrenor-jucător 17 apariţii în tricoul echipei locale pentru care a marcat cinci goluri, a ,,pus ghetele în cui'' şi a rămas alături de foştii coechipieri din postura de antrenor. 
Cu Mihalcea pe bancă Unirea Slobozia a terminat sezonul pe locul al treilea şi doar problemele de natură financiară  şi administrativă cu care s-ar fi confruntat clubul în eventualitatea promovării în plan sportiv au făcut ca oficialii grupării ialomiţene să nu depună dosarul de licenţă pentru viitorul sezon de Liga 1.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.