Agenţii de pază, tehnicienii în sisteme de securitate şi şoferii de autobuz sunt căutaţi de angajatorii străini

0

_DSC9002

Germania este principalul angajator, iar posturile oferite prevăd efectuarea de servicii de patrulare şi pază la diverse obiective, pe timp de zi şi de noapte, într-o echipă dinamică. Aplicanţii trebuie să deţină permis de conducere categoria B, să aibă condiţie fizică bună şi cazier judiciar curat. De asemenea, solicitanţii trebuie să cunoască limba germană la nivel scris şi vorbit. Tot în Germania piaţa locurilor de muncă oferă posturi pentru cetăţenii cu studii tehnice de specialitate în domeniul electronicii şi telecomunicaţiilor.
În Cehia se caută ansamblori cu nivel minim de studii şi operator, post pentru care pot aplica şi persoanele cu handicap.
Angajatorii din Norvegia solicită forţă de muncă din Europa pentru specialiştii din domeniul construcţiilor, care să supravegheze proiectele studenţilor din construcţii cu privire la durata de viaţă a structurilor din beton armat.
Ialomiţenii se pot informa pe site-ul www.euresromania.ro cu privire la posturile vacante şi pot descărca gratuit formulare şi CV de tip Europass.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.