Agentul Bordea este pus la dispoziţie, Goagă e în concediu

4

foto: Florin Floreanu

Agentul de poliţie Sebastian Bordea, cercetat într-un accident mortal de circulaţie cu fuga autorului de la faţa locului, este la dispoziţia conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
În timp ce 7 poliţişti de la rutieră sunt arestaţi preventiv pentru abuz în serviciu şi luare de mită, colegul lor aşteaptă finalizarea anchetei procurorilor.
La dispoziţie, dar în concediu de odihnă, se află şi şeful de la rutieră, Sorin Goagă. Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie spune că i-a cerut demisia şefului de la circulaţie, dar cum acesta a refuzat, a dispus un control de fond la departamentul poliţiei rutiere.
Comisarul şef de poliţie, Viorel Ştefu, a mai declarat că în lucru sunt şi alte cazuri de poliţişti cercetaţi pentru abateri disciplinare şi profesionale. Dezvăluirile vin din interiorul sistemului şi par a decima serviciul rutier al poliţiei judeţene, condus acum de Cristian Neguţescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Cam multe probleme la acest serviciu rutier.Agentul Bordea nu este cel care si-a pus nevasta la volan dupa accident?…………ce barbati mai sunt si astia…..si saraca femeie mai e si cadru militar la ISU IALOMITA.mda asa da .

  2. Domnu Stefu ne ia de prosti…….el ar fi trebuit sa demisioneze primu,ca doar e sef de inspectorat si spr nu i stat in stat,iar despre neregulile de la circulatie s a tot scris prin presa….Adica pe Goaga nu l poate demite…si i cere (respectuos cred)sa si dea demisia?Pai ce sef e Stefu daca nicio demitere nu poate face?

  3. Dar cu acel caz de la Kaufland….cu ofiterul Zanfir de la inmatriculari…prins la furat fructe…ce se mai aude d-nule Stefu…..l-ati avansat la examinări…..rușine mare pentru poliția română ..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.