Agentul Ciriblan de la circulaţie a fost reținut

7

Un poliţist din Ialomiţa a fost astăzi reţinut 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru luare de mită şi operaţiuni financiare în scopul obţinerii de foloase necuvenite.
Luna trecută, agentul şef de poliţie Cornel Ciriblan, din cadrul serviciului rutier, a primit în timpul serviciului de patrulare o sumă de bani de la un şofer care a încălcat normele de circulaţie, pentru a nu-i aplica sancţiunea contravenţională corespunzătoare faptei săvârşite.
În defavoarea activităţii sale profesionale, procurorii au mai reţinut că poliţistul este administratorul a două societăţi comerciale, postură incompatibilă cu funcţia publică de serviciu.
Inculpatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Clementina Tudor, www.guraialomitei.com

7 comentarii

  1. Aoleo e de belea cu draciile astea,s-au incurcat socotelile la aidi nasul cu finul se …………stie.mare jmecher si mare zeflemist ai fost gabore.Asta e,orice NAS isi are Nasul.Sa traiasca sa mai dea nasul SORIN.Zmeul zmeilor de Tandarei.Tine-te in continuare de afaceri ca ……………….MAI_ul te va parasi curand.

  2. Hmm,a inceput sa se miste cu adevarat JUSTITIA din ROMANIA.Bravo-DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE.Sa terminam cu golania din acest sistem.Suntem pe drumul cel Bun.

  3. buna intrebare elena ! ce se mai aude de sebi bordea? va spun yeu : nu se mai aude nimic ! si timpul trece , si iar trece . . . pompierul care a lovit si omorat cele doua persoane la gh doja a fost deja judecat si si-a primit pedeapsa , cu toate ca e cam mica( 2 ani si 6 luni ) iar domnu’ bordea , a carui fapta s-a petrecut cu 3 saptamani inainte , s-a intors la munca si acum cica e la mascati ! eh . . . ce sa-i faci . . . nu i-a placut la post la tara . e mai bn la mascati

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.